Rimini - part 12

En morgon efter en partykväll i början av juli hade vi bestämt att vi skulle gå till stranden efter att Carnaby hade stängt för att fira en av tjejerna som fyllde år. Det hade varit värmebölja ganska länge men just den här morgonen var det ju såklart mörkgrå himmel och ganska kyligt.. Trots detta gick vi alla ner till stranden och jag minns inte riktigt vad vi gjorde där, typ ingenting egentligen tror jag, men när man hänger med folket som jobbar på Carnaby så blir det iaf alltid roligt!
 
 
Angelie goes superman och tydligen var det soligt(?)
 
Matthew var beredd för bad
 
Vi och Stefano
 
Några i Carnaby crewet
 
Jag, Stefano och Roman
 
Angie och en mage
 
 
 
 

Rimini - part 11

 
Här kommer en bildbomb med resten av bilderna från när Linn var och hälsade på oss.
Det var verkligen en härlig vecka full med en massa skoj men som sagt gick det alldeles för fort!
 
En random kille stannade och fotograferade oss på stranden (med min kamera och inget annat!)
 
 
 
Mallas födelsedag firades med drinkar på Cheers 
 
Jag och Hamish
 
Fina flickor
 
Malin, Linn & Angelie
 
 
En mysig kväll på stranden
 
Jag & Malin gungade
 
Beachtime
 
När vi var 18 år gjorde vi alla en vän-tatuering, ett litet hjärta på vänster fot <3<3
 
 
 
Världens godaste pizza får man på Buon Gustaio
 
Emily, Linn, Malin, Mary, jag & Angie en kväll på Cheers
 
 
 
I hamnen
 
Linn & jag
 
Malin, jag & Angie på Coconuts
 
 
 
 

-

Ibland känns det som jag lever två liv. Ett här i Sverige och ett i Italien. Igår brast det. Jag vill tillbaka till Italien men jag vet verkligen inte vad jag ska göra där, jag kan inte direkt fortsätta plugga italienska och jag vet inte vad jag skulle plugga annars och att hitta ett jobb är svårt och dessutom rätt dåligt betalt. Men vad gör jag här?
 

Rimini - part 10 La notte rosa

I början av juli firas La notte Rosa i Rimini. Det är sommarens nyår och hela staden blir rosa. Det är rosa dekor och fest överallt. Vid midnatt färgas hela himlen rosa av fyrverkerier som smäller längs hela kusten. Känslan påminner verkligen om nyår fast barfota i sanden istället för i snön och kylan.
 
Vi hade en otroligt rolig kväll. Började med plockmiddag hemma följt av standparty och fyrverkerier. Det blev några drinkar på Stills och sedan party fram till tidig morgon på Carnaby. Helt klart en av de roligaste kvällarna.
 
 
Malin & Emily
 
Malin, Linn, jag & Angelie
 
På stranden 
 
Fyrverkerier!
 
Haha vi  körde rosa på alla små detaljer
 
 Linn var taggad till tusen
 
Festen fortsatte på Carnaby
 
Vid stippstången
 
Matthew & jag!
 
Linn, Hamish & Angelie

Rimini - part 9

I början av juli kom Linn ner till oss i Rimini i en vecka. Det var otroligt roligt att ha henne där då vi äntligen fick visa allt vi snackat om under alla år och få presentera henne för alla kompisar där nere. Sol, bad, mysiga middagar, shopping, lite jobb, barhäng och fest fyllde en fantastisk vecka som tyvärr gick alldeles för fort!
 
Drinkar på Stills första kvällen
 
Linn & jag på Carnaby
 
 
 
Beachtime!
 
Atze worknight
 
 
 
Malin & Linn
 
Angelie & jag
 
Swedish crew på Blow up
 
 

Any questions?

Vad gör man egentligen med sitt liv när man inte ens vet i vilket land man vill bo?
Jag har ingen aning just nu, i ena sekunden har jag det uträknat och klart och i den andra låter det galet så då byter jag idè.. Jag klickade runt lite på Blueberrys hemsida då det var genom dem jag åkte och pluggade i Florens. Jag minns när jag satt och läste om vilka olika städer det finns att välja mellan och de olika skolorna och alternativen på kurser och boende. Jag fick tillbaka alla de där känslorna jag hade för ca ett år sedan.
 
Jag vet att ni är flera som just nu känner precis så som jag gjorde för ett år sedan och jag har fått flera mail av läsare med massor av frågor och funderingar. Jag tycker bara att det är roligt så våga fråga om ni känner att det är något ni undrar över och kolla gärna i arkivet i kategorin Frågor & svar. Hur vet man egentligen vad som är rätt? När man väl tar beslutet att åka iväg så är det samtidigt så många andra frågor som finns där vid sidan om. Hur länge ska jag vara borta? Hur mycket kommer jag lära mig? Hur funkar det med csn? Vad är det för människor som går på skolan? Hur är lärarna? Hur fixar jag boende? Hur träffar jag vänner? Vad gör man när man inte pluggar?
 
Jag hade alla dem frågorna + ca 1000 till. Jag var nervös. Jag var orolig. Jag var förväntansfull. Det hela resulterade i den helt klart bästa upplevelsen och den roligaste tiden i mitt liv och nu önskar jag att jag kunde få återuppleva allt ihop igen. Well, well, det är ju tyvärr inte möjligt så istället hjälper jag som sagt gärna er med frågor och funderingar i den utsträckningen jag kan. Vem vet, på så sätt kanske karma kan hjälpa mig? Hehe.. :)
 
 
 
 
Antingen kan ni kommentera här eller så skickar ni mail till mig på: valentina.stroberg@hotmail.com
 
Puss och kram
 
 

Rimini - part 8

En av de saker jag saknar allra mest med Rimini och sommaren är att bo precis vid stranden.
Jag älskar att ligga och sola hela dagarna, bada, kolla på människor, gå strandpromenader och mysa vid solnedgången.. och soluppgången också för den delen!
 
En bättre kväll i Rimini 

Rimini - part 7

Något av det bästa med att jobba på Life var söndagarna i juni - då det var stängt haha! På söndagarna åt vi alltid middag tillsammans i Life huset, gick till någon bar och sedan vidare ut. Vi var ett ganska stort gäng och hade alltid sjukt roligt ihop. Åh vad jag saknar alla underbara, roliga människor!
 
 
Jag på middagen
 
Sofia, Malin & Chloe på Hot shots 
 
Jag, Imogen & Angie
 
Life girls på Cheers
 
Malin, Chloe, Angie & jag
 
Sofia & jag
 
Malin, Rodrigo, jag & Vittorio

Malin & Kevin
 
Glad tjej efter vinst för Italien
 
Brian & jag
 
Malin & Chloe på Altromondo
 
Jag & Percy
 
Malin & Andy hos Djn
 
Altromondo dancefloor
 
Imo, Angie, Sofia & jag
 
 
 
 
 
 

Sweden, with a touch of Italy

Jag började vänja mig lite vid Sverige. Jag började vänja mig lite vid att jag inte längre var kvar i Italien och levde livet. Jag började försonas lite med tanken. Sedan kom den dagen vi hade väntat på i tre veckor. Italien kom till Svergie och allt vändes upp och ner igen. Jag och Malin träffades på onsdagskvällen, åt middag ihop, handlade inför helgen och åkte sedan till Skavsta för att hämta upp Marco och Roman. Det var så kul att äntligen få träffa dem igen. Direkt från Skavsta körde vi upp till landet i Norrtälje. Medan Maln var iväg och jobbade hängde jag och killarna i det fina, typiska svenska, röda huset. Vi eldade i badtunnan, tog en promenad runt sjön och hade det mysigt. På kvällen när Malin kom hem grillade vi, drack en massa vin och badade i tunnan, riktigt mysigt!
 
På fredagen åkte vi tillbaka till Stockholm. Dagarna i Stockholm fylldes med middag på Rice, kvällsfika, promenader på Södermalm, tacomiddag, drinkar på Fridays, Gröna Lund, shopping, fikapauser på Waynes, stallet, mys hemma, middag på Vapiano, promenader runt Djurgården & Gamla stan, mer shopping, riktig svensk köttbullemiddag och massa annat.
 
 
Det var en supermysig vecka, massa skratt, Stockholm i sitt esse och det kändes lite som att vara tillbaka i Italien igen. Jag älskar att känna att jag lever.


RSS 2.0