Ciao!

Hoppas ni alla haft en faktastisk start på året!
Tänkte bara göra en liten uppdatering om vad som händer just nu.
 
På tisdag börjar jag läsa en kurs på distans på italienska som heter "Cultura è societá". Jag kom in på samma kurs för ett år sedan men var då tvungen att hoppa av då de obligatoriska träffarna (via internet) tyvärr krockade med mina jobbtider. Det ska bli kul att plugga lite igen men jag börjar fakiskt bli lite nervös. Jag tror att anledningen till att jag känner mig nervös den här gången är för att det hunnit gå så mycket tid nu sedan jag pluggade sist men det känns ändå bra att faktiskt göra det här nu, jag vill ju inte att italienskan ska bli alldeles för rostig. Om någon av er läst denna eller någon liknande kurs får ni gärna höra av er och berätta hur det är.
 
Jag har den senaste tiden börjat få lite fler mail igen från er läsare som har frågor om Italien, Florens och hur det är att studera där. Jag tycker alltid det är lika kul att läsa era mail så tveka inte att höra av er. Ni når mig lättast via mail, valentina.stroberg@hotmail.com.
 
 
 

I övrigt har vi en resa till London planerad i slutet av februari så det längtar jag till oerhört mycket! Har redan varit där 5 gånger men jag tycker att det är en fantastisk stad som man aldrig tröttnar på.
 
Puss och kram

RSS 2.0