-

Ibland känns det som jag lever två liv. Ett här i Sverige och ett i Italien. Igår brast det. Jag vill tillbaka till Italien men jag vet verkligen inte vad jag ska göra där, jag kan inte direkt fortsätta plugga italienska och jag vet inte vad jag skulle plugga annars och att hitta ett jobb är svårt och dessutom rätt dåligt betalt. Men vad gör jag här?
 

Kommentarer
Postat av: Micaela

Jag har en idé att du kan söka jobb som barnflicka. Du kan anmäla dig på en sajt och skicka mail/brav till familjer som söker i Italien. Finns många hemsidor för det :)
Sen om du inte trivs som det kan du söka andra jobb medans. T.ex. som butikbiträde eller liknande.

Det skulle jag vilja göra om jag hade möjligheten :)
Hoppas du listar ut något i alla fall! Kram!

2012-10-26 @ 14:17:03
URL: http://micaelafe.blogg.se
Postat av: Anonym

Här är en länk som handlar om just aupair i italien http://www.aupairforum.se/kategorier/valja-au-pairdestination-och-hitta-en-bra-vardfamilj/au-pair-italien/ :)

Svar: Tack så mycket, vad gulligt av dig. Har faktiskt en kompis som ska göra detta om en vecka så vi får se lite vad hon tycker om det och sådär :) Vi får se helt enkelt!Kram
Valentina

2012-10-26 @ 14:20:29
Postat av: Amanda

vi drar till alperna vid turin o jobbar, åker skidor, lär oss åka bräda o festar hela vintern. sen på våren drar vi till turin city som solbrända svenska tjejer med flytande italienska å söker jobb på caféer o i butiker! :P

Svar: aaa vilket drömliv det skulle vara! :D
Valentina

2012-10-28 @ 10:29:04
URL: http://bilancioni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0