Mobilblogg - Rimini!!

Ciao! Jag har lämnat Firenze och befinner mig nu i Rimini där jag kommer tillbringa sommaren med mina två bästa vänner! Jag har tyvärr inte internet hemma så uppdateringen kommer tyvärr inte bli regelbunden men jag gör så gott jag kan och lever livet här! Puss på er, hoppas ni har det lika bra som vi har det här! <3
 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Din lyckost som får vara i Rimini hela sommaren! Det är min dröm men pengarna finns inte. Blir bara två veckor. :-( Hur finansierar du det? Var bor du? Vid vilken hållplats? Vilken strand håller du till på? Vilka är dina favoritställen? Hoppas få se många bilder snart! :-)

2012-06-09 @ 08:48:19
Postat av: Tessa

Hej!

Jag tänkte åka till Firenze och plugga precis som du gjort nu. Min pappa är italiensk och min mamma är svensk så därför vill jag verkligen lära mig språket. Jag bara undrar om du kunde mycket italienska innan du började plugga? Åkte du själv och i så fall var det lätt att skaffa vänner? Bor du i delade lägenhet eller ensam ? Kan du i princip prata flytande nu ? Bara lite frågor som hade varit kul att få svar på. Jag hade tänkt åka dit själv dock känns det lite nervöst men i och med att jag har tänkt välja delad lägenhet så hoppas jag att det inte kommer kännas så ensamt :)

2012-06-10 @ 13:09:41
Postat av: Valentina

Lisa: Rimini är underbart och det känns härligt att stanna hela sommaren. Jag och mina två bästa vänner hyr en lägenhet här och kommer jobb lite extra på ett disco, Life. Life är ett av mina favoritställen men brukar även hänga ganska mycket på Blow up, Carnaby och Stills. Om man har möjlighet att ta sig upp i bergen finns det grymma ställen där, t.ex Villa delle Rose och Baia Imperiale. Kommer definitivt att försöka ta oss till Riccione och bortåt hamnen också lite mer nu när vi har så mycket tid. Min absoluta favoritstrand är nr 75, de är så gulliga och det är den jag tycker är absolut finast! (Bilden är därifrån). Ska försöka ta en massa bilder! När kommer du ner? :) Kram

2012-06-10 @ 16:05:21
URL: http://valentinaitalia.blogg.se/
Postat av: Valentina

Tessa: Vad roligt, då är vi samma blandning du och jag. Jag kunde en del italienska när jag kom till Firenze, dock hade jag svårt att uttrycka mig då jag var så osäker på grammatiken. Jag startade på nivå 2 (A1) och avsultade på avancerad (C1). Jag pratar mer eller mindre flytande italienska, dock känner jag att jag behöver utöka mitt ordförråd men inga större problem :) Ja, jag åkte helt ensam men det gör faktiskt de flesta så man hittar lätt vänner eftersom alla är i samma situation. Jag åkte genom Blueberry och valde då "delad lägenhet", dock var jag själv större delen av min tid i Firenze då jag bodde med min hyresvärd och han alltid var ute och reste men det passade mig perfekt. Mot slutet kom det en kille från Holland så då var det bara han och jag. Hur länge tänkte du stanna? Ska du också gå på Centro Fiorenza?Tycker absolut att du ska åka om du funderar över det. Det är som sagt en av de bästa sakerna jag gjort, det var en sjukt rolig tid och jag är så glad att jag äntligen kan prata italienska! :)

Kram

2012-06-10 @ 16:14:02
URL: http://valentinaitalia.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag kommer till Rimini först i mitten av augusti. Måste jobba hela sommaren. Snälla, skriv mer och lägg upp många bilder så jag får leva genom dem tills jag kommer ner. Var bor ni? Marina centro, Rivazzurra, Marebello? Mitt favoritområde är Marina centro, Jag är inte mycket för discon (Life är värsta supstället för tonåringar, tycker jag) utan tycker mer om att hänga på ställen som Coconut och Il barge samt några mysiga ställen i Rimini centro och i Verucchio. Vet du om Stefano Coccola jobbar kvar på Blow up? :-)

2012-06-17 @ 23:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0