Mobilblogg - Forza Gli azzurri

Hej mina finingar! Hur har ni det? Just nu sitter vi på Hotshots och kollar Italien-Irland, Italien måste vinna för att gå vidare så ni kan ju gissa hur spänt det är här!

Såg att ni är en del som kommenterat om mitt bloggande och det värmer verkligen att ni gillar bloggen. Som jag skrev förut har jag ju tyvärr inget internet hemma vilket suger! Jag älskar att uppdatera er med massa bilder och speciellt när jag vet att ni uppskattar det. Jag har försökt blogga lite via mobilen men har förstått att bilderna tydligen blir väldigt små (verkar som att det blir så när det inte är bilder jag tagit med min telefon utan sparat ner på telefonen från Facebook..) Ska försöka komma på en lösning på det här för jag har så mycket att uppdatera er om och en massa bilder!

Nej nu måste jag koncentrera mig... MÅÅÅÅÅL!!!! :D

Här kommer en bild jag tog på stranden idag med min telefon iaf, hoppas den är lite större! Vi hörs snart! Puss


En till bild :)

Vi har det mysigt!


Mobilblogg - BBQ!

Idag firar vi vår vän och chef Thomas med BBQ! Känner mig inte på topp idag så tror det blir en lugn kväll för min del, time will tell.. Hoppas ni har det fint! Pussar och kramar!


Mobilblogg - good night!

Livet rullar på här i Rimini. Igår hade vi en fantastisk jobbkväll på Life! Musiken var grym, vi gick runt och målade på folk och alla var på strålande humör, jag hörde mig själv gå runt och säga hur mycket jag älskar livet. Idag har vi legat på stranden hela dagen, strålande sol och ljummet vatten, invigning av ny bikini och brunbränd kropp. Ikväll ska vi träffa vår vän Dean som är här över helgen för att fira sin födelsedag, kommer bli så kul!


Mobilblogg - Fotboll!

FORZA ITALIAAAA!!!


Una settimana a Rimini

Hej! Nu har jag äntligen lyckats få tag på internet och släpat med mig datorn.Såg att jag fått en massa fina kommentarer som verkligen värmde, tack! Tyvärr har vi inte internet hemma i lägenheten så det är därför jag inte kunnat blogga men jag ska försöka så mycket jag kan. Tänk att vi redan varit här i Rimini i en vecka, det känns så konstigt. Jag saknar Firenze väldigt mycket men det är här jag hör hemma och livet här är fantastiskt. Vi har haft fint väder nästan hela veckan så vi har varit en massa på stranden, inrett vår lägenhet, ätit gott och såklart festat massor. Tyvärr har jag varit ganska dålig med kameran (ska bättra mig, jag lovar!) men här kommer lite bilder! :)


Angelie & Alessandro


Jag & Malin

Malin


Malin & Angelie 


Angelie & jag


Jag & Malin


Jag 

Jag & Malin


Sverigeee!!


Jag och Malin


Mobilblogg - Rimini!!

Ciao! Jag har lämnat Firenze och befinner mig nu i Rimini där jag kommer tillbringa sommaren med mina två bästa vänner! Jag har tyvärr inte internet hemma så uppdateringen kommer tyvärr inte bli regelbunden men jag gör så gott jag kan och lever livet här! Puss på er, hoppas ni har det lika bra som vi har det här! <3
 


RSS 2.0